The Connection Cannot Be Completed Because the Remote Computer That Was Reached

Când întâmpini dificultăți în stabilirea unei conexiuni către un computer remote și primești mesajul „The connection cannot be completed because the remote computer that was reached”, există mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare pentru a rezolva această problemă.

Primul pas este să te asiguri că adresa IP sau numele de domeniu al computerului remote este corect introdus în software-ul sau aplicația pe care o utilizezi pentru a încerca să te conectezi. Uneori, erorile de trecere a datelor pot duce la introducerea greșită a acestor informații, ceea ce va împiedica conexiunea.

În al doilea rând, verifică dacă computerul remote este pornit și în funcțiune. Dacă este o problemă de la sursă, cum ar fi o întrerupere a alimentării sau un defect hardware, este posibil să nu poți stabili o conexiune până când această problemă nu este remediată.

În plus, este important să te asiguri că setările de rețea ale computerului tău și ale computerului remote sunt configure în mod corespunzător. Aceasta include verificarea setărilor de securitate și a permisiunilor de acces pentru a permite conexiunea între cele două dispozitive.

Dacă toate aceste aspecte sunt corecte și totuși nu poți stabili o conexiune, ar putea fi necesar să verifici firewall-ul sau software-ul de securitate instalat pe computerul tău. Uneori, aceste programe pot bloca conexiunile către computerele remote pentru a proteja rețeaua de potențiale amenințări.

În cele din urmă, dacă nimic din ce ai încercat nu pare să rezolve problema, este posibil să fie nevoie să consulți un specialist în IT sau să contactezi suportul tehnic pentru asistență suplimentară. Ei ar putea avea cunoștințele și resursele necesare pentru a diagnostica și rezolva problema.

Soluționarea erorii „The Connection Cannot Be Completed Because the Remote Computer That Was Reached”

În timp ce încerci să stabilești o conexiune către un computer remote și primești eroarea „The connection cannot be completed because the remote computer that was reached”, există mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare pentru a rezolva această problemă.

Întrebări frecvente

Aspect Soluție potențială
Corectitudinea adresei IP sau a numelui de domeniu Verifică și actualizează datele de conexiune
Starea computerului remote Asigură-te că este pornit și funcționează corect
Configurarea setărilor de rețea Verifică și ajustează setările de securitate și de acces
Firewall-ul și software-ul de securitate Revizuiește și ajustează setările pentru a permite conexiunile remote
Consultarea unui specialist în IT Îndreaptă-te către suportul tehnic pentru asistență suplimentară
Photo of author

Agazo

Lasă un comentariu